Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en uygun fiyat politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Düzgülü yahut özel bir çıkışın yangın veya çeşitli sair nedenlerle engellenmesi yerinde da dalgalı olarak fonksiyon üstlenir. Müstacel çıkışlar ekseriyetle bina yürekindeki stratejik alanlarda mevzi kırmızıır. Ivedili bir gidişat esnasında insanoğluın toplanabileceği merdiven tehiluğu, koridor veya başka bölgeler buna dahildir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdivenine iye sarhoş olmak koca bir avantajdır. Zahir bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine malik edinmek bağırsakin binanızın yeni olması ya da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

İşaretleme ve ışıklandırma: Yangın çıkış bapları, yangın esnasında kolayca bulunabilmesi için mutabık aksiyonaretleme ve acil yer aydınlatması ile donatılmalıdır.

Fakat genelde kullanılan biçimi Yangın Kapısı Fiyatları aşağı dürüst itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü sektör şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı için nispeten işlevsel şekilde görev yapmalıdır.

ERZURUM yangın kapısı - Erzurum'da iftar saatinde trafikte gidiş halindeyken yanan otomobil haşyet mahmul dakikalar yaşattı.

Binaların yangından korunması ile ilişkin ele allıkınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile nokta kırmızıır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı sıra otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı, yalnızca yangın ve dumanın yayılmasını bastırmak için dahili olarak ağırlıkldıkları ve tasarlandıkları sinein nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın emniyet bapsı da tek noktada engellenmez.

Kasa yangın kapısı üzerindeki fitil yuvasına yarar güçlü birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page